Brašno

  • Brašno 1Kg (za retail)
    • U svom sedištu u Sremskoj Mitrovici, „Mitsides Point d.o.o.” poseduje silose za pšenicu kapaciteta od 50.000 tona. Neprekidnim povećanjem proizvodnih kapaciteta i rekonstrukcijom mlina, kompanija je došla do kapaciteta izmeljavanja od čak 280 tona na dan, dok maksimalni kapacitet izmeljavanja iznosi više od 100.000 tona godišnje. Zahvaljujući stalnim inovacijama, na tržišne zahteve odgovara se brzo i kvalitetno, uz istovremeno stvaranje svih uslova za konkurentan plasman proizvoda. Najnoviji i najatraktivniji proizvod u toj oblasti poslovanja jeste Panona, namensko pšenično brašno u ambalaži od 1 kg. Spoj vrhunskog kvaliteta, tradicionalnog duha i savremene proizvodnje s razlogom osvaja domaće i inostrano tržište. Taj proizvod još je jedan dokaz da „Mitsides Point d.o.o.” u marketinškim akcijama i promocijama pažljivo osluškuje potrebe svojih konzumenata i u skladu s tim donosi odluke o razvoju i uvođenju novih proizvoda. Proizvedeno brašno skladišti se u silosima od 1.800 tona, a sam mlinarski proizvodni program kompanije „Mitsides Point d.o.o.” obuhvata više vrsta brašna: tip 400 meko, tip 400 oštro, tip 500, i tip 850 u pakovanjima od 1 kg. Klasifikacija prema tim tipovima obavlja se na osnovu standarda baziranog na sadržaju pšeničnog pepela (odnosno mineralnih materija) u brašnu.
  • Brašno 25 & 50Kg
    • U svom sedištu u Sremskoj Mitrovici, „Mitsides Point d.o.o.” poseduje silose za pšenicu kapaciteta od 50.000 tona. Neprekidnim povećanjem proizvodnih kapaciteta i rekonstrukcijom mlina, kompanija je došla do kapaciteta izmeljavanja od čak 280 tona na dan, dok maksimalni kapacitet izmeljavanja iznosi više od 100.000 tona godišnje. Zahvaljujući stalnim inovacijama, na tržišne zahteve odgovara se brzo i kvalitetno, uz istovremeno stvaranje svih uslova za konkurentan plasman proizvoda. „Mitsides Point d.o.o.” ponosi se i kvalitetnim pšeničnim brašnom i krupicom u ambalaži od 25 kg i 50 kg, kojim snabdeva najveće proizvođače pekarskih i konditorskih proizvoda u Srbiji. Kompanija konstantno razvija svoje poslovanje i saradnju s renomiranim svetskim i regionalnim proizvođačima ili distributerima u Srbiji i regionu. U krupno pakovanima džakovima od 25 i 50kg, Mitsides Point kompanija pakuje sledeća brašna: pšenično brašno T-400 oštro i meko, pšeničnu krupicu T-400, pšenično brašno T-500, pšenično brašno T-850 i integralno pšenično brašno. Klasifikacija prema tim tipovima obavlja se na osnovu standarda baziranog na sadržaju pšeničnog pepela (odnosno mineralnih materija) u brašnu. Integralno brašno dobija se mlevenjem pšenice najkvalitetnijih sorti i prilagođene je granulacije.
  • B2B
    • Mistides Point d.o.o. u svom asortimanu nudi kvalitetno pšenično brašno izrađeno za naše poslovne klijente i partnere i to po specijalnim zahtevima. Kompanija u proizvodnom pogonu izlazi u susret specifičnim željama i potrebama B2B kupaca kroz razvoj specijalizovanih namenskih brašna vrhunskog kvaliteta. Pšenično brašno po specijalnim zahtevima u posebne svrhe postoji u pakovanjima od 25kg, 50kg i kao rinfuzno.
mitsides-logo-2

proizvod-1

Brašno po specijalnim zahtevima

Pakovanje: 25kg & 50 kg i kao rinfuzno

B2B logotipi

proizvod-1
proizvod-1
jaffa
proizvod-1
proizvod-1
proizvod-1
proizvod-1
hlebikifle
swisslion

Prijavite se na Newsletter listu