Prodaja i distribucija na domaćem tržištu

Osavremenjena tradicija

Proizvodi kompanije „Mitsides Point” zauzeli su veoma značajno mesto u svim prodajnim objektima ključnih kupaca u regionu, ali i u manjim tradicionalnim prodavnicama širom Srbije. Najveća izvozna tržišta kompanije jesu Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Hrvatska i Albanija, gde dobra saradnja s distributerima rezultira i odličnom snabdevenošću. „Mitsides Point” planira dalji razvoj na tržištima Rumunije, Bugarske, Grčke i svuda gde se za to steknu odgovarajući uslovi. Distribucija proizvoda na teritoriji Srbije obavlja se in house i outsource, odnosno kroz regionalnu logističku mrežu, sopstvenim vozilima, ali i najmom vozila eksternih logističkih kuća.

S velikim trgovinskim lancima postignut je dogovor da se njihovim logističkim centrima proizvodi dostavljaju najkasnije 48 sati od porudžbine. U kanalu tradicionalne trgovine, „Mitsides Point” gradi vrlo bliske odnose sa svojom partnerskom distributivnom kućom. Takva vrsta saradnje doprinosi snažnom prisustvu u maloprodajnim objektima Srbije i regiona. Posebnu snagu kompanije Mitsides Point predstavljaju prodajni timovi koji osim o samom plasmanu brinu i o uređivanju primarnih i sekundarnih prodajnih pozicija, sprovode periodične prodajne akcije i degustacijama i promotivnim pogodnostima u vidu poklona animiraju krajnje potrošače. Danas kompanija planira dalju ekspanziju i još veće prisustvo na postojećim i novim tržištima regiona, pa i šire.

Gde kupiti u Srbiji

omniko
Tempo
Maxi
Roda
Idea
Dis
Univerexport
Aman
cutura
jabuka
ktk
orion
zlatan-trag

IZVOZNA TRŽIŠTA

U skladu sa strateškom politikom kompanije Mitsides Point neprekidno nastoji da razvije i unapredi saradnju sa poznatim lokalnim, regionalnim i međunarodnim proizvođačima i distributerima u Srbiji i inostranstvu. Mitsides Point izvozi svoje brašno i testeninu u SAD, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku, Albaniju, Angolu, Rusiju, Belorusiju, Liban i na Kipar. Budući planovi kompanije uključuju dalju ekspanziju na zemlje kao što su UAE, Rumunija, Bugarska i Grčka, kao i na bilo koju drugu perspektivnu državu. Odlučujući korak ka daljem međunarodnom proširenju nedavno je načinjen kada je 2013. godine Mitsides Point postao odobreni internacionalni dobavljač brašna Yum!Brands multinacionalne kompanije, renomiranog holdinga Pizza Hut lanca.

o_kompaniji

Distributer za BiH:

TOMATO
www.tomato.ba

Distributer za MNE:

KLIKOVAC
www.klikovacdoo.com

Distributer za MK:


AWT
www.awt.com.mk

Distributer za HR:

POHIT
www.pohit.hr

Prijavite se na Newsletter listu