RECEPTI ZA SVEŽU TESTENINU

Vreme pripreme
90 minuta
Količina za
4 osobe

Lazanje sa pečurkama

Ragu: Luk sitno iseckajte i propržite na ulju. Dodajte mleveno meso i pečurke iseckane na tanke listiće i još malo propržite, da pečurke puste sok....

Recept
Vreme pripreme
90 minuta
Količina za
4 osobe

Lazanje

Isitniti slaninu, pečurke, praziluk. Istrugati šargarepu i celer. Izdinstati na 75g maslaca slaninu, meso, pečurke, šargarepu i celer. Na ostatku maslaca zapržiti koncentrat paradajiza, dodati...

Recept
Vreme pripreme
90 minuta
Količina za
4 osobe

Lazanje

Priprema: Čar svakog pravog recepta za lazanje je u tome da se kore ne kuvaju prethodno, već u sosovima kojima se prelivaju. Zato su i...

Recept

Prijavite se na Newsletter listu