Vreme pripreme
30 minuta
Količina za
4 osobe

Da li ste znali?

Služiti uz belo vino

Za ovaj recept
koristili smo

Čipkasti rezanci
Durum


Testenina sa gorgonzolom

SASTAV

  • Durum čipkasti rezanac - 400g
  • rokfor ili gorgonzola - 200g
  • margarin - 100g
  • slatka pavlaka - 1,5dcl

PRIPREMA

Skuvati testeninu. Posudu stavite na paru i u njoj istopite maslac i isitnjen sir, stalno mešajući. Dodajte slatku neulupanu pavlaku. Sve dobro izmešajte sa vrućom testeninom. Posoliti i pobiberiti po ukusu.

PRIJATNO!

Testenine sa suvim vratom

Skuvati testeninu. Suvi vrat iseći na trakice. Luk u dubljem tiganju  propržiti na  malo ulja...

Grčka salata sa testeninom

Skuvati testeninu. Pomešajte testeninu sa svim sastojcima i pospite mrvljenom fetom....

Brokoli sa testeninom

Skuvati testeninu. Na maslinovom ulju propržiti sitno iseckan beli luk. Dodati na cvetove izdeljen brokoli,...

Prijavite se na Newsletter listu