Vreme pripreme
30 minuta
Količina za
4 osobe

Da li ste znali?

Služiti uz belo vino

Za ovaj recept
koristili smo

Čipkasti rezanci
Durum


Testenina sa gorgonzolom

SASTAV

  • Durum čipkasti rezanac - 400g
  • rokfor ili gorgonzola - 200g
  • margarin - 100g
  • slatka pavlaka - 1,5dcl

PRIPREMA

Skuvati testeninu. Posudu stavite na paru i u njoj istopite maslac i isitnjen sir, stalno mešajući. Dodajte slatku neulupanu pavlaku. Sve dobro izmešajte sa vrućom testeninom. Posoliti i pobiberiti po ukusu.

PRIJATNO!

Pasta-Šuta

Skuvati testeninu. Paradajiz preliti vrelom vodom, oljuštiti i iseći na kockice. Ljutu papriku oprati i...

Marinara makarone

Skuvati testeninu. Na maslinovom ulju dinstati oljušten paradajz. Dodati iseckane masline, kapar, beli luk i...

Grčka salata sa testeninom

Skuvati testeninu. Pomešajte testeninu sa svim sastojcima i pospite mrvljenom fetom....

Prijavite se na Newsletter listu