Iseckajte lososa i stavite ga u činiju s kajmakom. Dodajte 1 kašičicu zgnječenog crvenog bibera, nekoliko grančica opranog, iseckanog i osušenog majorana i malo soli. Ovaj krem možete razrediti mlekom. U ključalu vodu sipajte so i 2 kašike ulja, pa barite lazanje oko 3 minuta. Procedite ih i stavite jedan sloj na dno vatrostalne činije namazane puterom. Odozgo stavite malo pripremljenog krema, pa redajte kore, sir i lososa. Nastavite s redjanjem dok ne potrošite sve sastojke, a završite kremom od sira. U činiji pomešajte rendani parmezan s prezlama, dodaj te zgnječeni crveni biber po želji i sitno seckani oprani osušeni majoran, pa pospite ovu mešavinu preko pripremljenih lazanja. Zatvorite alufolijom i pecite u dobro zagrejanoj rerni oko 20 minuta na 200 C, pa skinite foliju i dopecite još 10 minuta na 220 C. Izvadite iz rerne i poslužite.
Na skuvane, još tople raviole sa sirom, dodati izrendan parmezan i komade putera. Mešati dok...
Isitniti slaninu, pečurke, praziluk. Istrugati šargarepu i celer. Izdinstati na 75g maslaca slaninu, meso, pečurke,...
Ragu: Luk sitno iseckajte i propržite na ulju. Dodajte mleveno meso i pečurke iseckane na...