Ragu: Luk sitno iseckajte i propržite na ulju. Dodajte mleveno meso i pečurke iseckane na tanke listiće i još malo propržite, da pečurke puste sok. Prelijte paradajz sosom i ostavite da se krčka. Kad je ragu gotov dodajte vegetu, so, biber i origano.
Bešamel sos: Propržite brašno kratko na margarinu i zatim polako dodajte mleko. Kuvajte sos toliko da bude redak i posolite.
Vatrostalnu posudu premažite margarinom. U posudu prvo sipajte sloj bešamel sosa. Preko tog sloja poređajte red nekuvanih lazanja. Prelijte slojem bešamela, pa slojem ragua i odozgo pospite slojem kačkavalja. Ponovo poređajte red lazanja i ponovo prelivajte bešamelom, raguom i kačkavaljem, dok ne potrošite sve lazanje. Vodite računa da ostavite dovoljno bešamela i kačkavalja za poslednji sloj. Prelijte bešamel preko poslednjeg reda lazanja, dodajte pavlaku preko svega i pospite preostalim kačkavaljem. Pecite na 200ºC.
Procedite raviole, odmah ih dodajte u smesu od pavlake i putera. Kuvajte ih mešajući još...
Iseckajte lososa i stavite ga u činiju s kajmakom. Dodajte 1 kašičicu zgnječenog crvenog bibera,...
Zagrejati ulje i puter. Dodati ostale sastojke, kratko kuvati uz mešanje da se sastojci dobro...