Ova široka i pljosnata testenina sa svežim jajima je najstariji i najpopularniji oblik testenine na svetu. Sama reč u skoro svakoj kulturi označava jelo koje podrazumeva sastojke kao što su meso, sosovi, pečurke i drugo povrće i kačkavalj složene između redova testenine.
Preporučeno vreme kuvanja: 7 minuta
Sastojci: Durum pšenična krupica, voda i jaja
Vrsta kuhinje: POSNO / MRSNO
Količina: 500 gr
Sveža italijanska testenina kvadratnog oblika koja podseća na jastučiće punjene polutvrdim i namaznim sirom. Obično se služi uz crveni sos na bazi paradajza, kao i uz puter, ulje ili pavlaku i kiselo mleko. Odlično jelo za sva godišnja doba i sve uzraste.
Preporučeno vreme kuvanja: 7 minuta
Sastojci: Durum pšenična krupica, sir namazni i polutvrdi, prezle i jaja,voda, so
Vrsta kuhinje: POSNO / MRSNO
Količina: 250 gr & 500 gr
Sveža italijanska testenina kvadratnog oblika koja podseća na jastučiće punjene junećim mesom. Obično se služi uz crveni sos na bazi paradajza, kao i uz puter, ulje ili pavlaku i kiselo mleko. Odlično jelo za sva godišnja doba i sve uzraste.
Preporučeno vreme kuvanja: 7 minuta
Sastojci: Durum pšenična krupica,svinjsko meso, govedje meso, jaja, prezle, voda, so
Vrsta kuhinje: POSNO / MRSNO
Količina: 250 gr