Testenina

 • Panona
  • „Panona“ testenina se proizvodi od merkantile pšenice mekog zrna sa zlatnih panonskih polja uz dodatak italijanske durum pšenice koja onemogućava raskuvavanje. Panona proizvodi imaju optimalan odnos cene i kvaliteta. Posna, hranljiva i ukusna, testenina „Panona“ kao i veoma kvalitetno brašno približiće se i vašem budžetu svojom pristupačnom cenom i obogatiće vašu trpezu.
 • Testenina Panona Durum sušena
  • Testenine Durum proizvode se od najkvalitetnije italijanske durum krupice. Zadovoljavaju najviše standarde zdrave ishrane, s idealno izbalansiranim odnosom proteina i ugljenih hidrata. Budući da spadaju u najzdravije i najhranljivije namirnice, jedan su od osnovnih sastojaka čuvenog mediteranskog načina ishrane.
 • Testenina Panona Durum sveža
  • Pored sušene testenine, kompanija Mitsides Point d.o.o bavi se proizvodnjom sveže testenine od najboljih sastojaka. Maksimalni kapacitet za proizvodnju sveže testenine iznosi 100kg u jednom satu. Na toj liniji proizvode se ravioli sa šunkom, sirom i mesom, tortelini sa mesom i šunkom i lazanje vrhunskog kvaliteta, od svežih, domaćih jaja. Spremne su za upotrebu bez prethodne termičke obrade.
 • B2B
  • U mogućnosti smo da proizvedemo preko 50 oblika testenine po vašem specifičnom zahtevu. Za pojedine B2B kupce proizvodimo ekskluzivne oblike samo za njihove potrebe. Proizvodimo i robne marke : Aro, Alloro, Top Budget, Lisa Pasta, Mera pasta.
 • Testenina za decu
  • Testenina namenjena deci, bogata vitaminima A i D3. Priprema se u supama, možete je preliti sosovima ili napraviti hladnu salatu za tople dane. Proizvedena je od najkvalitetnije durum pšenične krupice, oblici su zanimljivi i prilagođeni dečijem uzrastu. Uživanje u hrani može da bude i zabavno! Postoji u verziji za dečake i devojčice, a može se uvesti u ishranu već od 10. meseca.
panona-durum-logo-testenina

proizvod-1

DURUM KORE ZA LAZANJE

Ova široka i pljosnata testenina sa svežim jajima je najstariji i najpopularniji oblik testenine na svetu. Sama reč u skoro svakoj kulturi označava jelo koje podrazumeva sastojke kao što su meso, sosovi, pečurke i drugo povrće i kačkavalj složene između redova testenine.

Preporučeno vreme kuvanja: 7 minuta
Sastojci: Durum pšenična krupica, voda i jaja
Vrsta kuhinje: POSNO / MRSNO
Količina: 500 gr

proizvod-1

DURUM RAVIOLI SA SIROM

Sveža italijanska testenina kvadratnog oblika koja podseća na jastučiće punjene polutvrdim i namaznim sirom. Obično se služi uz crveni sos na bazi paradajza, kao i uz puter, ulje ili pavlaku i kiselo mleko. Odlično jelo za sva godišnja doba i sve uzraste.

Preporučeno vreme kuvanja: 7 minuta
Sastojci: Durum pšenična krupica, sir namazni i polutvrdi, prezle i jaja,voda, so
Vrsta kuhinje: POSNO / MRSNO
Količina: 250 gr & 500 gr

proizvod-1

DURUM RAVIOLI SA MESOM

Sveža italijanska testenina kvadratnog oblika koja podseća na jastučiće punjene junećim mesom. Obično se služi uz crveni sos na bazi paradajza, kao i uz puter, ulje ili pavlaku i kiselo mleko. Odlično jelo za sva godišnja doba i sve uzraste.

Preporučeno vreme kuvanja: 7 minuta
Sastojci: Durum pšenična krupica,svinjsko meso, govedje meso, jaja, prezle, voda, so
Vrsta kuhinje: POSNO / MRSNO
Količina: 250 gr

Prijavite se na Newsletter listu