Testenina

 • Panona
  • „Panona“ testenina se proizvodi od merkantile pšenice mekog zrna sa zlatnih panonskih polja uz dodatak italijanske durum pšenice koja onemogućava raskuvavanje. Panona proizvodi imaju optimalan odnos cene i kvaliteta. Posna, hranljiva i ukusna, testenina „Panona“ kao i veoma kvalitetno brašno približiće se i vašem budžetu svojom pristupačnom cenom i obogatiće vašu trpezu.
 • Testenina Panona Durum sušena
  • Testenine Durum proizvode se od najkvalitetnije italijanske durum krupice. Zadovoljavaju najviše standarde zdrave ishrane, s idealno izbalansiranim odnosom proteina i ugljenih hidrata. Budući da spadaju u najzdravije i najhranljivije namirnice, jedan su od osnovnih sastojaka čuvenog mediteranskog načina ishrane.
 • Testenina Panona Durum sveža
  • Pored sušene testenine, kompanija Mitsides Point d.o.o bavi se proizvodnjom sveže testenine od najboljih sastojaka. Maksimalni kapacitet za proizvodnju sveže testenine iznosi 100kg u jednom satu. Na toj liniji proizvode se ravioli sa šunkom, sirom i mesom, tortelini sa mesom i šunkom i lazanje vrhunskog kvaliteta, od svežih, domaćih jaja. Spremne su za upotrebu bez prethodne termičke obrade.
 • B2B
  • U mogućnosti smo da proizvedemo preko 50 oblika testenine po vašem specifičnom zahtevu. Za pojedine B2B kupce proizvodimo ekskluzivne oblike samo za njihove potrebe. Proizvodimo i robne marke : Aro, Alloro, Top Budget, Lisa Pasta, Mera pasta.
 • Testenina za decu
  • Testenina namenjena deci, bogata vitaminima A i D3. Priprema se u supama, možete je preliti sosovima ili napraviti hladnu salatu za tople dane. Proizvedena je od najkvalitetnije durum pšenične krupice, oblici su zanimljivi i prilagođeni dečijem uzrastu. Uživanje u hrani može da bude i zabavno! Postoji u verziji za dečake i devojčice, a može se uvesti u ishranu već od 10. meseca.
testenina-za-decu

proizvod-1

Pastalonci za dečake 250g

Testenina različitih oblika namenjena deci, bogata vitaminima A i D3. Priprema se u supama, može se preliti sosovima ili poslužiti za pravljenje hladne salate za tople dane. Verzija za dečake u plavom pakovanju sadrži vesele i zabavne oblike koje će mališani obožavati: automobil, formula, voz, avion i motocikl.

Preporučeno vreme kuvanja: 8 minuta
Sastojci: durum pšenična krupica, voda, vitamin A (retinil-acetat), vitamin D3 (holekalciferol).
Vrsta kuhinje: POSNO/MRSNO
Količina: 250g

proizvod-1

Pastalonci za devojčice 250g

Testenina različitih oblika namenjena deci, bogata vitaminima A i D3. Priprema se u supama, može se preliti sosovima ili poslužiti za pravljenje hladne salate za tople dane. Male dame će u roze pakovanju pronaći zabavne oblike dvorca, jednoroga, princeze, medvedića, leptirića i dr.

Preporučeno vreme kuvanja: 8 minuta
Sastojci: durum pšenična krupica, voda, vitamin A (retinil-acetat), vitamin D3 (holekalciferol).
Vrsta kuhinje: POSNO/MRSNO
Količina: 250g

Prijavite se na Newsletter listu